SPECIALISTEN voor de MAAKINDUSTRIE


Voor onderhoudsafdelingen

Als u op zoek bent naar onderhoud aan hydrauliek en u opereert in de Maakindustrie, dan helpen wij u graag verder. Wij werken samen met productiebedrijven - zoals de uwe - om producten en diensten te leveren die machinestilstand verminderen en de levensduur van uw eindproduct verlengen.

Wanneer niet-geplande downtime door storingen van hydrauliekcomponenten geen optie is, ontdek dan hoe Fluiconnecto de beschikbaarheid van uw machines kan verhogen door middel van onze onderhoudsdiensten. Zonder tijd te verliezen levert Fluiconnecto componenten van uw hydraulische systeem om de kans op falen te minimaliseren.
Onze preventief-onderhoudsdiensten omvatten inspectie, tagging voor identificatie, bepalen van het onderhoudsinterval en vervanging wanneer nodig.

Ons aanbod voor de maakindustrie:


Een compleet productenpakket

Voor uw essentiële hoge- en lagedruksystemen: hogedruk hydrauliek en lagedruk mediumtransport. Fluiconnecto biedt uitsluitend+ duurzame en veilige oplossingen van betrouwbare leveranciers.


Slangen met langere levensduur

Onze slangassemblages overschrijden de eisen van internationale normen. Bovendien worden ze volgens het Manuli Integrated System gemaakt. We leveren slang met slijtvaste buitenmantels van Manuli Hydraulics.

Diensten die uw machines draaiend houden