PROJECTEN & SERVICES

Fluiconnecto ontzorgt bij grote en kleine projecten, of het nu gaat om onze know-how in hydrauliek of de hydraulische componenten voor uw machine(park), vloot aan schepen of voertuigen.

Zowel bij een nieuwbouwtraject als bij stilstand van bestaande apparatuur levert Fluiconnecto service en producten op locatie. Met onze Service on-Site bussen leveren onze gecertificeerde technici een breed scala aan professionele diensten voor hydraulische installaties.

Offshore projecten

Voor correctief en preventief onderhoud, inmeten, taggen, inspecteren en vervangen van (hydrauliek)slangen werken onze ervaren en gecertificeerde SOS-technici offshore op platforms, maar ook bij bijvoorbeeld overhaul in de haven. We zijn er op uw locatie, zodat er geen tijd verloren gaat.

Onze monteurs zijn onder meer gecertificeerd voor:
  • SSIC - Shipyard Safety Instruction Course
  • SOC - Safety Operation Course
  • BOSIET
  • VCA
  • Off Shore Medical Certificate

On-board projecten

Voor correctief en preventief onderhoud, inmeten, taggen, inspecteren en vervangen van (hydrauliek)slangen werken onze ervaren en gecertificeerde SOS-technici aan boord van schepen, zowel in havens wereldwijd als tijdens de vaart.

Nieuwbouw & prototyping

De SOS-technici zijn inzetbaar bij nieuwbouw en het ontwikkelen van prototypen. Zowel voor de technische know-how en de mogelijkheid om on site slangen te assembleren die meteen ingezet kunnen worden. Zo kan de SOS-monteur de slang(en) ter plaatse inmeten en op maat snijden en vervolgens assembleren met de juiste koppelingen. Zodat uw project verder kan.

Periodiek / preventief onderhoud

Fluiconnecto biedt periodiek en preventief onderhoud inclusief slanginspecties.

Hose management

Met flui-ID, Fluiconnecto's Hose Management programma, blijft u in control door pro-actieve service op basis van wereldwijd toegankelijke software in de cloud.

Overhalen van machines

Voor overhaul heeft Fluiconnecto naast de Service on-Site bussen, servicepunten verspreid over Nederland, België en vele andere landen wereldwijd. Alle servicepunten hebben een werkplaats met faciliteiten voor: assembleren, solderen, het samenstellen van kits, etc.

 

Lees meer over: