SPECIALISTEN voor de LANDBOUW

Actie is nodig wanneer de natuur zijn werk heeft gedaan en het gewas oogstrijp is: werken tegen de klok. Onbeheersbare weersomstandigheden en machinestoringen kunnen dan uw prestaties aanzienlijk beïnvloeden. We begrijpen daarom het belang dat uw landbouwapparatuur in topconditie moet zijn.

Door nauwgezet onderhoud en het gebruiken van producten van topkwaliteit, kunnen we voorkomen dat uw machines onverwacht uitvallen.

Ons aanbod voor de agrarische sector:

 • WE HELPEN U BIJ ALLE LANDBOUWTOEPASSINGEN
  Fluiconnecto biedt uitgebreide diensten en een breed scala aan producten voor apparatuur die in landbouw wordt gebruikt zoals: tractoren, oogstmachines, hooimachines, plant- en zaaimachines, snijmachines, maaiers, shredders en meer.

 • SNELKOPPELINGEN VOOR UW SLANGASSEMBLAGES
  Wij maken het snel en makkelijk voor u met onze meer dan 25 snelkoppeling productfamilies. De producten hebben Cr3+ zink passivatie, versterkte interne componenten en Flat Face uitvoeringen om snel te koppelen en ontkoppelen zonder olieverlies.

 • FLUICONNECTO LAAT UW MACHINES WERKEN ALS DE NATUUR KLAAR IS!
  Met onze 24/7 onderhoudsdiensten, uitgevoerd door gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs, verhelpen we ter plaatse en op ieder tijdstip stilstand door het repareren of vervangen van componenten.

  Wij bieden mobiele slangenservice met onze 24/7 Service on-Site bussen, deur tot deur leveringen en ons flui-ID Hose Management Program.