SPECIALISTEN voor INDUSTRIEEL TRANSPORT


Wij zijn gespecialiseerd in het wereldwijd werken met OEM's van commerciële voertuigen. Wij bieden support aan alle soorten transportmiddelen. Wanneer u kippers, vuilniswagens, bussen, treinen, aanhangwagens of lichte tot zware voertuigen produceert of daarvoor service verleent, vindt u hier hoe we u kunnen helpen.Fluiconnecto is er klaar voor om u ondersteuning te bieden waar u ook bent en wanneer u ons ook nodig hebt. Onze specialisten op het gebied van industrieel transport staan u graag te woord.

Ons aanbod voor Industrieel transport:

Alles wat u nodig heeft bij één partner

Via ons gevestigde netwerk leveren wij originele, hoogwaardige producten van betrouwbare leveranciers. Wat u tijd en geld bespaart!

Uitgebreid productaanbod

  • Hydraulisch systeem - hogedruk hydrauliekslang, afsluiters, cilinders, filters en meer!
  • Centraal smeersysteem - smeerslangen en meer
  • Airconditioning systeem - koel & aircoslangen en connectors


Manage al uw slangassemblages met flui-ID

Fluiconnecto's flui-ID hose management programma streeft ernaar om slangcalamiteiten te minimaliseren door om te schakelen van een reactieve naar een preventieve onderhoudsmodus. Door uw slangen te labelen (“taggen”) krijgt u de mogelijkheid om in een online database de relevante informatie over uw slangassemblages te zien of te monitoren. Dit maakt de aftersales eenvoudiger. Fluiconnecto levert zowel het flui-ID systeem als de bijbehorende dienstverlening.

HYDRAULIEKSERVICE MET 24/7 BESCHIKBAARHEID

Met Fluiconnecto's non-stop service tot uw beschikking - uitgevoerd door bekwame en gecertificeerde technici - kunnen we uw hydrauliekproblemen op elk gewenst moment en elke plaats oplossen.

OEM SERVICE

We begrijpen hoe belangrijk het is om productiesnelheid en effectiviteit te behouden. Daarom bieden wij diensten aan die uw doelen ondersteunen, zoals:

  • Kitting - meerdere producten gecombineerd in één pakket dat direct aan de operators op de productievloer wordt geleverd, klaar voor montage. Een kit bevat alle benodigde producten voor één voertuig, waarbij de onderdelen zowel omschreven en genummerd zijn. Dit vermindert de mogelijkheid van menselijke fouten en verhoogt de montagesnelheid
  • flui-ID Hose Management
  • 24/7 onderhoudsdiensten