SPECIALISTEN voor de BOSBOUW


In de bosbouw krijgen machines te maken met hoge werkdruk, ruwe omstandigheden en constante mechanische zware belasting en slijtage. Daarom dienen hydrauliekslangen op bosbouwmachines en ook andere hydraulische componenten te voldoen aan de hoogste normen om aan de behoeften van de sector te voldoen. Zowel in zomer en in winter.

Fluiconnecto biedt een brede range producten en diensten voor alle apparatuur die in de bosbouw wordt gebruikt. Zoals oogstmachines/harvesters, forwarders, skidders, knuckleboom laders/laadkranen en meer.
Om u in staat te stellen uw dagelijkse doelstellingen te bereiken, levert Fluiconnecto u kwalitatief hoogwaardige producten en gespecialiseerde diensten die wereldwijd worden afgenomen door onder meer de top van bosbouwbedrijven en bekende OEM-bedrijven uit o.a. Amerika, Finland en Duitsland.

Ons aanbod voor de bosbouw:

ForestMaster range slangen: superieure performance voor bosbouwmachines

Om zelfs bij de meest veeleisende toepassingen een langere levensduur te garanderen, heeft Manuli Hydraulics de ForestMaster slangenrange ontwikkeld.

Om verzekerd te zijn van zowel weerstand bij hogedruk als mechanische robuustheid, is met behulp van de nieuwste technologieën de ForestMaster-range ontworpen. Daardoor kan de ForestMaster-range nu bogen op superieure slijtvastheid, verbeterde servicetemperatuur tot -46°C, hoge flexibiliteit en meerdere toepassingen voor de assemblage.
Bovendien heeft de ForestMaster-range een speciaal ontworpen harde, slijtvaste buitenmantel om ook onder extreme arbeidsomstandigheden uw machines te laten draaien.


Gerelateerde productenrange

  • Airco/Koelslangen: om de cabine van uw machine koel te houden.
  • Slangprotectie: met onze slag- en slijtvaste beschermspiralen in kunststof, staal en RVS worden de slangen van uw machine beschermd tegen mogelijke schade door takken.
  • Snelkoppelingen: voor het snel en eenvoudig uitvoeren van vervanging. Onze producten zijn voorzien van Cr3+ zink passivatie, versterkte interne componenten en Flat Face uitvoeringen om snel te koppelen en ontkoppelen zonder olieverlies.
  • Hydrauliekcomponenten: snijringkoppelingen en hydrauliekbuis, RVS koppelingen en adapters, flenzen, afsluiters, kogelkranen, filters en meer!
Bekijk al onze producten in de webshop


Gemak van servicepunten in de regio

Om tijd en geld te besparen is Fluiconnecto er waar en wanneer u ons nodig hebt. Bij onze servicepunten vindt u alles wat u nodig heeft op één plek: een breed assortiment producten en diensten die betrekking hebben op hydraulische koppelingen en andere industriële toepassingen, professioneel advies en snelle en efficiënte service.

Ervaren en gecertificeerde technici op het gebied van hydrauliek

Onze slanginspecteurs zijn gecertificeerd door Manuli Hydraulics voor het beheren en vervangen van hydrauliekslangen. Daarnaast zijn ze getraind om problemen met uw hydraulischesysteem-componenten op te lossen.

Schakel onze ervaren servicemonteurs in