SAMENSMELTEN HYDROSHOPS VOOR OPTIMALE SERVICE

Fluiconnecto stelt zichzelf ten doel om als toonaangevende service-organisatie op het gebied van hydrauliekslangen en -koppelingen, niet alleen nu maar ook in de toekomst voor u als klant een optimale service te leveren.

Om deze belofte waar te blijven maken, gaan wij ons huidige Hydroshopnetwerk concentreren. De bestaande 15 Hydroshops in Nederland zullen in de periode 1 juli t/m 31 augustus samensmelten tot 9 Hydroshops, met een ruimere bezetting zodat wij u als klant onveranderd optimaal van dienst kunnen zijn.

Vanuit de Hydroshops in Alkmaar, Apeldoorn, Eindhoven, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Maastricht, Middelburg, Raamsdonksveer en Sliedrecht blijven we u de vertrouwde service en producten leveren. Ook onze Account managers blijven u graag van dienst.

Samengevat bundelen wij binnen Fluiconnecto onze krachten door deze samenvoeging van verschillende Hydroshops, waardoor wij u als klant een nog betere en snellere service kunnen verlenen via onze verschillende verkoop & service kanalen.


 


-toegevoegd juni 2018